Krijg grip op je WIA-kosten;

met WIA Specialist kom je er wel.

Over WIA Specialist

Bundeling kennis van artsen, juristen en arbeidsdeskundigen

WIA Specialist bestaat uit arbeidsdeskundigen, juristen en artsen. In onze flexibele organisatie zijn de lijnen kort, en doet ieder waar hij/zij goed in is, ieder heeft een eigen specialisatie. Dit maakt het mogelijk om voor iedere casus de juiste persoon en expertise in te zetten. Dit is de kracht van WIA Specialist, en daarom is ons succespercentage 83%.

Wat wij doen

Kort en bondig: wij controleren of arbeidsongeschikten de juiste WIA-uitkering krijgen (WGA, IVA of mate arbeidsongeschiktheid). De praktijk wijst uit dat mensen veel te vaak in de verkeerde regeling zitten. Met als gevolg dat de overheid onterecht de de lasten van de WIA-uitkering aan de werkgever doorbelast. We hebben oog voor de mens achter de uitkering. Het is al erg genoeg als je duurzaam arbeidsongeschikt bent. Als je dan niet de hogere uitkering krijgt waar je recht op hebt, en ook nog eens lastig gevallen wordt door energievretende reïntegratie-trajecten… dergelijke misstanden zetten wij recht. 

Persoonlijk contact

Ook met onze klanten zijn de lijnen kort, je hebt altijd 1 aanspreekpunt binnen onze organisatie. Ondanks dat we inmiddels voor honderden organisaties door heel Nederland werken, staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Loop je tegen een lastige kwestie aan? Laat het ons weten, er is altijd wel iemand binnen WIA Specialist die het antwoord weet.

No cure no pay

Ons honorarium bestaat uit een percentage (25%) van de besparing. Vooraf maken we inzichtelijk hoe de besparing wordt berekend. Wij houden van openheid en heldere afspraken, geen verrassingen achteraf. Is er geen besparing? Dan ben je nooit kosten aan ons kwijt. Maar dan weet je in ieder geval dat er geen fouten zitten in je WIA-kosten.

Laat je 06-nummer of mailadres achter, en geef aan of je contact wilt via app, mail of telefoon. Wij nemen dan dezelfde werkdag contact met je op.