Afbeelding
Vera van der Windt & Gerben Nouse

Over ons

Bundeling kennis van artsen, juristen en arbeidsdeskundigen

WIA Specialist bestaat uit arbeidsdeskundigen, artsen en juristen. In onze flexibele organisatie zijn de lijnen kort, en doet iedereen waar hij/zij goed in is. Iedereen heeft een eigen specialisatie. Dit maakt het mogelijk om de pro deo helpdesk goed te laten functioneren. Voor iedere kwestie zetten we de juiste persoon en expertise in. Dit is de kracht van WIA Specialist, en daarom is ons succespercentage 83%.

Persoonlijk contact
Ook met werkgevers zijn onze lijnen kort, je hebt altijd 1 aanspreekpunt binnen onze organisatie. Ondanks dat we inmiddels voor honderden organisaties door heel Nederland werken, staat persoonlijk contact hoog in het vaandel.

Loop je tegen een lastige kwestie aan? Of wil je gewoon eens weten hoe je er nu precies voorstaat? Laat het ons weten, we helpen graag.

Afbeelding
Openen kluis

Wij werken voor werkgevers variërend in grootte van 70 tot 6800 medewerkers. Ook de sectoren zijn divers: onderwijs, gemeenten, kinderopvang, havenbedrijven, sociale werkplaatsen, transport, welzijn, gezondheidszorg en zelfs verzekeraars. Al deze werkgevers hebben gemeen dat ze de WIA kosten via de premie Werkhervattingskas betalen, of rechtstreeks aan UWV. 

Afbeelding
Over ons - samenwerken