4 jaar toerekening hersteld

Uit dossieronderzoek bij een klant bleek een beslissing om een ex-werkneemster een loonaanvullingsuitkering niet aan de belanghebbende ex-werkgever te zijn opgestuurd.
Na vijf jaar na dato alsnog bezwaar te hebben ingediend, ontvingen wij het dossier van UWV.

Uit het dossier blijkt dat reeds begin eind 2016 had moeten worden geconcludeerd tot volledige en duurzame arbeidsongeschiktheid. Er is dan namelijk geen sprake meer van (mogelijke) behandeling die tot verbetering zal leiden. De verzekeringsarts Bezwaar en Beroep is het daarmee eens en aan betrokkene wordt met terugwerkende kracht een IVA-uitkering toegekend. Een hogere uitkering voor de ex-medewerker en de toerekening aan de werkgever komt met terugwerkende kracht te vervallen.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

4 jaar toerekening hersteld

Uit dossieronderzoek bij een klant bleek een beslissing om een ex-werkneemster een loonaanvullingsuitkering niet aan de belanghebbende ex-werkgever te zijn opgestuurd. Na vijf jaar na

Lees meer...

Bezwaar WIA-toekenning

Bezwaar indienen tegen een beslissing om een (ex-)werknemer een WIA-uitkering toe te kennen heeft zin. Zelfs als je als werkgever ervan overtuigd bent dat het

Lees meer...